Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nemblog

Nem akarok blogot írni, mert kapkodós műfajnak tartom. A kommentelőkkel meg az a baj, hogy gyakran nekik van igazuk. Némelyik jobban ért hozzá, vagy pontosabban látja a lényeget, mint én. Legszívesebben továbbra is statikus lapot írnék, 1-2 cikk/év sebességgel, de az ilyenek lassan már múzeumba kerülnek. Szóval blogot írok, de fenntartásaimat fenntartva odaírom, hogy ez a blog: nemblog.

2011.11.06. 08:24 neofrix baszmacs

Az ellenzék aljas aknamunkája

Címkék: szex piros bugyi vezetés ellenzék rózsa hoffmann pedagógusszemmel

 

Felháborító, sunyi trükkel próbálja befeketíteni az ellenzék Hoffmann Rózsa nemzeti pedagógus- és államnőt. Hoffmann asszony Vezetés pedagógusszemmel című könyvének borítóján vélhetőleg a szerző látható, de milyen méltatlan ábrázolásban! A csípője és a combja látszik csupán, piros bugyi és egy pár harisnya van rajta, sanda célozgatásként a hölgy szexmagazinoknál szerzett szakmai tapasztalatára. Vagy az a másik államnő volt?

  

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemblog.blog.hu/api/trackback/id/tr983357610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása