nemblog

Nem akarok blogot írni, mert kapkodós műfajnak tartom. A kommentelőkkel meg az a baj, hogy gyakran nekik van igazuk. Némelyik jobban ért hozzá, vagy pontosabban látja a lényeget, mint én. Legszívesebben továbbra is statikus lapot írnék, 1-2 cikk/év sebességgel, de az ilyenek lassan már múzeumba kerülnek. Szóval blogot írok, de fenntartásaimat fenntartva odaírom, hogy ez a blog: nemblog.

2015.02.16. 07:38 neofrix baszmacs

Cicakergető bot készítése és használata

Címkék: cica cicakergető bot

 

A képen látható eszköz úgy készült, hogy egy lécre gézt tekertem, majd az egészet bevizeztem.

cicakergeto_bot_01.gif

A szerkezet kiválóan használható lapos bútorok alatti porcicák megtalálására és összegyűjtésére. A cicatermést lemossuk, és máris kergethetjük a következő falkát.

cicakergeto_bot_02.gif

Pozitív mellékhatása, hogy kiválóan jelzi, ha a parketta nem egyenletes: a völgyekből a cicákat összegyűjti ugyan, de a port nem törli fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemblog.blog.hu/api/trackback/id/tr807179231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása